top of page

Musikerhuset på tunet

Oppdatert: 24. aug. 2023

Janne og Eivind traff hverandre på en operapub

- og siden den gang har musikk og familie vært i deres hjerter.


Janne er klassisk sanger og organist, og Eivind spiller gitar. De er lidenskapelig opptatt av musikk og har bosatt seg på et flott sted på toppen i Maura i Nannestad kommune. Her har de bodd i et sjarmerende eldre hus i flere år, og planen var først å bygge på dette huset. Men tanken på oppussing, krypkjeller, setningsskader og lignende, fristet ikke like mye som det å kunne bygge seg et helt nytt hus på sitt eget tun.


Janne og Eivind har selv tegnet planløsningen i det nye huset og er veldig fornøyde med akkurat dette. Huset er bygget med tanke på flere soner. En litt roligere sone, med parets soverom, eget bad, stue og kjøkken. Mens på den andre siden av kjøkkenet er gutta sine soverom, eget bad, hobbyrom med LEGO, og ikke minst vaskerom med egen inngang fra baksiden. - Huset er på en flate, og passer oss ypperlig når vi blir eldre også, smiler Janne.

Paret har to gutter på 8 og 10 år som elsker å bygge LEGO, og de har faktisk sitt helt eget hobbyrom på 19 kvm - med bare LEGO.


Kjøkkenet er husets hjerte

Det er pyntet opp med nydelige roser på kjøkkenbordet. For denne familien er kjøkkenet det naturlige midtpunktet, og det er en stor hobby å lage god mat. Selve kjøkkenbordet har Eivind, sammen med sin svigerfar laget selv på låven. Fruktskålen på bordet er en del av drageren i taket. Gjenbruk og historie er viktig for å lage hjemmet mer personlig, og alle ønsker selvsagt å ha det hyggelig på et sted vi tilbringer en så stor del av livet vårt på.


- Vi elsker skafferiet! sier Janne. Familien har valgt et romslig skafferiskap med smart lagring på innsiden av dørene. Et skafferi er en praktisk og fin måte å lagre tørre varer, syltetøy og konserverte matvarer på. I tillegg gir det deg en god oversikt over hva du har hjemme. Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren Sigdal.


Da Janne og Eivind hadde bestemt seg for å bygge hus ønsket de seg et samarbeid med en trygg og lokal utbygger. De hadde forhørt seg litt rundt om i nærmiljøet - og hadde hørt godt om VestlandsHus Gusterud Bygg.


I begynnelsen trodde de ikke at VestlandsHus Gusterud Bygg kunne hjelpe de, siden paret ikke hadde funnet drømmehuset sitt i huskatalogen. Men etter dialog med en boligrådgiver og et besøk på Galleri VestlandsHus på Jessheim Storsenter, så skjønte de fort at Gusterud Bygg var en god entreprenør. Eivind viste tegningene sine til boligrådgiveren og boligrådgiveren opparbeidet en skisse og viste hva Gusterud Bygg kunne levere. Det var jo akkurat dette familien var ute etter, så da ble det husbygging.


- Det vi er mest fornøyd med er kjøkkenet og spesielt skafferiet, varme i gulvet, takhøyden i rommene og platting rundt hele huset, sier Eivind fornøyd..

- Huset er akkurat det vi har ønsket oss, smiler Janne..


© Gusterud Bygg AS. Rettigheter på bilder og design tilhører Gusterud Bygg AS, og er ikke lov å kopiere eller bruke til eget formål.

115 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page