BYGG INN I FREMTIDEN

Gusterud Bygg ble stiftet i mars 2008, men etter tre års drift ble vi forhandler av VestlandsHus, og siden den gang har vi satt våre fotavtrykk med trygghet og kvalitet. Selskapet hadde 10-årsjubileum i 2018, så det er tid for å reflektere over hvordan reisen har vært så langt og hva fremtiden vil bringe.

I løpet av de første 10 årene, har vi satt opp over 60 hus på Øvre Romerike, og vårt fokus er å bygge hjem som er idéelle når du flytter inn – og som er bygget for å gi deg glede i alle årene som kommer. Derfor har vi alltid lagt flid i detaljene og håndverket, og likeså benytter vi kun anerkjente leverandører.

20181116-_H5I0938.jpg

VestlandsHus er godt etablert, med over 50 forhandlere fordelt i vårt landstrakte land. Vi i Gusterud Bygg har hovedsakelig Eidsvoll, Ullensaker, Nannestad, Hurdal, Nes (akershus), Sørum, Skedsmo, Fet, Lørenskog, Nittedal, Gjerdrum, Rælingen og Aurskog - Høland som vårt dekningsområde. Denne utviklingen har vært mulig takket være gode samarbeids-partnere i lokalområdet og ikke minst gode kollegaer som gjør oss til et sammensatt og dyktig team. Det er fokus på kvalitet, trygghet, kundeservice og å ha det gøy på jobben som har muliggjort denne reisen. Hva så med de neste 10 årene?

Gusterud Bygg skal selvsagt opprettholde og utvikle sin unike posisjon på Øvre Romerike når det kommer til boligbygging. Vi skal være her for dere i fremtiden, og vi må jobbe hver dag for å utvikle selskapet på de rette områdene. Ut i fra dette perspektivet så satser selskapet veldig på at du skal føle at du «endelig er hjemme», når du har flyttet inn i den nybygde boligen.

4.jpg

Gusterud Bygg vil også de neste årene satse stort på bo- miljøet. Med det, mener vi å gå foran, å lage gode løsninger som tilpasser hvordan vi lever og ønsker å leve. Og ikke minst hva som er godt å leve i. Den andre siden av miljø som også er viktig å ta med seg, når vi ser fremover er avfallshåndtering, gjenbruk og satsing på miljøvennlige løsninger og produkter.

Som Daglig leder i Gusterud Bygg AS er jeg veldig heldig. Jeg personlig får jobbet med eiendom, utvikling, menneskers fysiske -og konstruktive prestasjoner, samt få tillit til å håndtere ekstremt store verdier. Store verdier som betyr mye for oss og hver enkelt familie som ønsker en forskjell, noe bedre, noe mer tilpasset dem, noe de har vært med på å skape selv, noe nytt.

Christoffer Gusterud

Daglig leder