top of page
_DSF1285-Edit.jpg

KVALITET ER VÅR MÅLESTOKK

Vi utfører alt innen bygg for private, kommunale og statlige kunder. Vi ønsker å gjøre ideene dine til virkelighet, samtidig som vi tilbyr deg profesjonelle innspill basert på mange års erfaring.

Gusterud Bygg AS er en del av Byggstart, en tjeneste som kvalitetssikrer entreprenører og håndverkerbedrifter. Byggstart overvåker løpende kredittrating, godkjenninger og referanser.

BW_edited.jpg
merket-bedrifter-med-laerling.png
mester.jpg

Les vår nyeste årsrapport!

Årsrapport Gusterud Bygg AS (flyttet).jpg

Vil du vite mer om hvordan Gusterud Bygg har prestert det siste året? Klikk her for å lese vår årsrapport og få en detaljert oversikt over våre resultater, milepæler og fremtidsplaner. Vi setter pris på din interesse og ser frem til å dele vår reise med deg.

Kvalitet

Gusterud Bygg AS er forhandler av VestlandsHus – et kvalitetsstempel som bygger på godt håndverk og gode løsninger tilpasset hver kunde.

Trygghet

Med våre lange erfaring, mange oppførte prosjekter og solgte boliger skal du føle at du er i trygge hender som kunde hos oss.

Kundeservice

Alle familier er unike med sine ønsker og visjoner for å skape det perfekte hjem. Hos oss får du det akkurat slik du ønsker. Vi jobber for at du skal føle deg

- endelig hjemme.

4.jpg

«Gusterud Bygg vil også de neste årene satse stort på bo- miljøet. Med det, mener vi å gå foran, å lage gode løsninger som tilpasser hvordan vi lever og ønsker å leve. Og ikke minst hva som er godt å leve i. Den andre siden av miljø som også er viktig å ta med seg, når vi ser fremover er avfallshåndtering, gjenbruk og satsing på miljøvennlige løsninger og produkter. 
 
Som Daglig leder i Gusterud Bygg AS er jeg veldig heldig. Jeg personlig får jobbet med eiendom, utvikling, menneskers fysiske -og konstruktive prestasjoner, samt få tillit til å håndtere ekstremt store verdier. Store verdier som betyr mye for oss og hver enkelt familie som ønsker en forskjell, noe bedre, noe mer tilpasset dem, noe de har vært med på å skape selv, noe nytt.»

 

Christoffer Gusterud 
Daglig leder

bottom of page