Trygghet og kvalitet i alle prosjekt

Gusterud Bygg ble stiftet i mars 2008, men etter tre års drift ble vi forhandler av VestlandsHus, og siden den gang har vi satt våre fotavtrykk med trygghet og kvalitet i alt vi gjør.

Blogg Kontakt oss
Favicon - Gusterud Bygg AS

Endelig hjemme

Selskapet hadde 10-årsjubileum i 2018, så det er tid for å reflektere over hvordan reisen har vært så langt og hva fremtiden vil bringe. I løpet av de første 10 årene, har vi satt opp mer enn 60 hus på Øvre Romerike, og vårt fokus er å bygge hjem som er ideelle når du flytter inn – og som er bygget for å gi deg glede i alle årene som kommer. Derfor har vi alltid lagt flid i detaljene og håndverket, og likeså benytter vi kun anerkjente leverandører.

​Kvalitet

Gusterud er forhandler av VestlandsHus – et kvalitetsstempel som bygger på godt håndverk og gode løsninger tilpasset hver kunde.

Trygghet

Med våre lange erfaring, utallige oppførte prosjekter og solgte boliger skal du føle at du er i trygge hender som kunde hos oss.

Kundeservice

Alle familier er unike med sine ønsker og visjoner for å skape det perfekte hjem. Hos oss får du det akkurat slik du ønsker. Vi jobber for at du skal føle deg «- endelig hjemme».

Christoffer Gusterud

«Gusterud Bygg vil også de neste årene satse stort på bo- miljøet. Med det, mener vi å gå foran, å lage gode løsninger som tilpasser hvordan vi lever og ønsker å leve. Og ikke minst hva som er godt å leve i. Den andre siden av miljø som også er viktig å ta med seg, når vi ser fremover er avfallshåndtering, gjenbruk og satsing på miljøvennlige løsninger og produkter. 
 
Som Daglig leder i Gusterud Bygg AS er jeg veldig heldig. Jeg personlig får jobbet med eiendom, utvikling, menneskers fysiske -og konstruktive prestasjoner, samt få tillit til å håndtere ekstremt store verdier. Store verdier som betyr mye for oss og hver enkelt familie som ønsker en forskjell, noe bedre, noe mer tilpasset dem, noe de har vært med på å skape selv, noe nytt.» 

Christoffer Gusterud 
Daglig leder

Vårt dekningsområde

Vi i Gusterud Bygg har hovedsakelig Eidsvoll, Ullensaker, Nannestad, Hurdal, Nes (Akershus), Sørum, Skedsmo, Fet, Lørenskog, Nittedal, Gjerdrum, Rælingen og Aurskog-Høland som vårt dekningsområde.