1.Innledning

Denne personvernerklæringen gjelder for Gusterud Bygg AS. Ditt personvern er viktig for oss, og vi er opptatt av å verne om personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet. Denne personvernerklæringen gir utfyllende opplysning om hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

 

2. Om personopplysninger og behandlingsansvarlig

Denne erklæringen gjelder behandlingen av personopplysninger som er innhentet og behandlet av Gusterud Bygg AS ved bruk av nettsiden www.gusterudbygg.no. All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Gusterud Bygg AS v/markedsansvarlig, Elise Gusterud, organisasjonsnummer 996 487 857, Sundgata 3, 2080 Eidsvoll som er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

 

3. Hva slags opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon. Vi mottar, samler inn og lagrer informasjon du legger inn på vår hjemmeside via vårt kontaktskjema, e-post eller som du frivillig gir oss på annen måte. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon. 

 

gusterudbygg.no er vert på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som lar oss vise våre produkter og tjenester til deg. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

 

a)  Opplysninger du selv oppgir til oss

Når du kontakter oss via vår nettside, må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som navn, adresse, e-postadresse, byggekommune og mobilnummer. Informasjonen du oppgir kan også gi bedre opplevelse av sosiale medier du gir oss tilgang til.

 

b) Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre

Vi kan bruke programvareverktøy for å måle og samle informasjon, inkludert responstid på siden, lengden på besøket ditt og informasjon om sideinteraksjon. Vi kan også registrere din geografiske posisjon når du bruker våre tjenester.

Vi kan også registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleserversjon. Vi kan også samle informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.

 

c)  Opplysninger vi får fra andre kilder

Vi samarbeider med tredjeparter som underleverandører av tekniske tjenester, leveringstjenester, reklamenettverk, analyseselskaper, søkemotortjenester og kan motta opplysninger om deg fra disse. Dette inkluderer også opplysninger som er offentlig tilgjengelige hos f.eks, Google Analytics, Google Adwords, Facebook, Instagram, Youtube.

 

d)  Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt

Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan benyttes av oss. Les mer om vår bruk av cookies (informasjonskapsler) under pkt. 5.

 

4. Hva brukes opplysningene til?

 

Vi bruker personopplysninger for å levere og tilpasse tjenestene våre til deg.  Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet på din enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.

 

Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å godta registrering hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom programmatiske kjøp og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der din persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.

 

Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette uten at informasjonen knyttes spesifikt til deg.

 

Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

 

 

5. Cookies / informasjonskapsler

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) utstedt av tredjepart for å gi deg mer relevante annonser og tilbud i andre kanaler enn på vårt nettsted. Dette er informasjon som baserer seg på innhold og sider du har besøkt på vårt nettsted. Vi innhenter også statistikk om hvordan sidene våre blir brukt for å kunne forbedre brukeropplevelsen ytterligere. Informasjonen i informasjonskapslene vil bli aggregert (anonymisert) før de sendes til tredjepart som vil si at vi ikke kan identifisere deg som person gjennom denne informasjonen. Tredjepartsaktører vi bruker er f.eks Adform, Facebook, YouTube og Google.

 

Nødvendige

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. De husker bl.a. hvilke sider du har besøkt på vårt nettsted og lar oss utvikle vårt nettsted slik at det blir mer brukervennlig og relevant for deg.  I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

 

Analyse

Disse informasjonskapslene bidrar til at vi kan forbedre nettstedets funksjoner ved å spore atferden din. Hvis du deaktiverer informasjonskapslene, kan det medføre dårlig tilpassede anbefalinger og langsom ytelse på nettstedet.

 

Sosiale medier og reklame

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

 

Cookies som benyttes på våre nettsider:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Markedsføring i e-post og SMS

Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss, våre samarbeidspartnere og partnere via e-post, telefon, SMS, post/brev og sosiale medier.

Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette. Din persondata benyttes til å tilpasse denne kommunikasjonen og gi deg mest mulig relevant informasjon. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i e-postene/SMS-ene.

 

7. Annonsestyring 

Vi benytter verktøy for styring av annonser og for å holde oversikt over trafikk fra betalte mediekanaler. Verktøyene vi bruker til dette er f.eks Facebook og Google. Disse verktøyene brukes for å vise annonsene våre på f.eks eksterne nettsider. Informasjonskapslene, eller cookies, benyttes for å holde rede på hvilke annonser som vises, statistikk over antall visninger, klikk osv. Dette gjøres anonymt og kan ikke spores tilbake til enkeltpersoner. Vi kan også bruke informasjon som vi har om deg for å vise deg relevante annonser fra oss på tredjeparts nettsteder (for eksempel Facebook, Google, Instagram, Youtube og Snapchat). Hvis du ikke vil bli vist relevante annonser fra oss, kan noen tredjeparts nettsteder gi deg mulighet til å velge å ikke motta mer informasjon fra bestemte annonsører. 

 

8. Når du søker jobb hos oss 

Ved å søke på en stilling hos Gusterud Bygg AS samtykker du til at vi kan behandle personvernopplysninger om deg. Opplysningene vil kun bli brukt i rekrutteringssammenheng. Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger og du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake. 

 

9. Oppdateringer av personvernerklæring

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere denne personvernerklæringen. Endringer og avklaringer trer i kraft umiddelbart etter at de ble lagt ut på nettstedet. Ved større endringer vil vi informere om dette.

 

10. Dine rettigheter, spørsmål og kontaktinformasjon

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, her Datatilsynet, i henhold til GDPR artikkel 13 (2) bokstav d.

Hvis du ønsker å få tilgang til, rette, endre eller slette all personlig informasjon vi har om deg kan du kontakte oss på elise@gusterudbygg.no

 

11. Kontaktinformasjon

Behandlingsansvarlig i Gusterud Bygg AS er markedsansvarlig.

 

Elise Gusterud

elise@gusterudbygg.no

Tlf.: 97 06 21 11

VESTLANDSHUS GUSTERUD BYGG AS

  • Facebook - White Circle
  • Hvit Instagram Ikon