top of page

Ingen jobb for liten, ingen for stor!

Oppdatert: 24. aug. 2023

Møt Tone Fredriksen

Før Tone skulle selge sin bolig i Eidsvoll, ønsket hun å flytte garasjen til et annet sted på tomten. Men hvordan kunne hun gjøre dette enkelt?


Hun hadde sett VestlandsHus Gusterud Bygg skilt på flere byggeplasser i nærområdet, også var det et stykke i EUB som gjorde at hun tok kontakt med Daglig leder Christoffer Gusterud.


Tone hadde forventet å bli avvist på telefon. Hun trodde dette var en alt for liten jobb for Gusterud Bygg AS, siden hun var klar over at de bygget eneboliger og andre større prosjekter. Men hun tok sjansen og ringte. Da ble hun møtt med en hyggelig og behjelpelig stemme, og en bevissthet om at dette var et oppdrag som kunne utføres.


- Etter den samtalen, satt jeg igjen med tanken om at dette er en ung mann som vet hva han prater om. Det virket så ordentlig og jeg følte meg umiddelbart i trygge hender, sier Tone..


Kort tid etter kom både Christoffer og Byggeleder Kåre Martin på eiendommen for å se på ny plassering av garasjen. De ble enige om hvor garasjen skulle stå og hvordan de skulle utføre arbeidet. Det ble støpt ny plate på mark og heisingen av garasjen kunne begynne. Når den var satt på plass, så var alt av avfall kjørt bort, plenen utarbeidet og nå i november har det til og med begynte å spire der garasjen stod før.

- Jeg fikk utrolig tillit til Christoffer og hans team i Gusterud Bygg AS. Det var så godt å rådføre seg med noen som virkelig kunne faget og ikke minst det at de har glimt i øyet og humor, spesielt i disse dager, sier Tone smilende.


Tone sier at det ikke er enkelt å kjenne til alle regler som man må forholde seg til i forhold til bygg, kommune osv. og synes det var veldig godt å få både råd, veiledning og støtte fra bedriften.


- Anbefales ubetinget!

Tone Fredriksen


© Gusterud Bygg AS. Rettigheter på bilder og design tilhører Gusterud Bygg AS, og er ikke lov å kopiere eller bruke til eget formål.

292 visninger

Comments


bottom of page