VESTLANDSHUS GUSTERUD BYGG AS

  • Facebook - White Circle
  • Hvit Instagram Ikon

BOLIGER TIL SALGS

Tronfjellet_F_2.pfs.jpeg

Herskapelig hjem, med kort vei til alt!

Drømmehuset i landlige omgivelser og alt man trenger i nærheten.

I dette prosjektet kan du få muligheten til å etablere den store boligdrømmen. I landlige omgivelser og kun få minutter til offentlig kommunikasjon og Sundet i Eidsvoll hvor du har tilgang til alt du trenger i det daglige.

669_1079558587.jpg

Bolig med bedre bomiljø!

En flott prosjektert enebolig i herskapelig stil beliggende i et godt etablert og barnevennlig boligområde på Nordåsvegen i Maura, i Nannestad kommune.

 

Vi i Gusterud Bygg As sammen med Optimera og Hunton ønsker å bane nye veier for elementer, med mer rasjonell bygging og en bolig med bedre bomiljø. Optimera er Norges største forhandler av trelast, og Hunton Fiber er en av Nordens ledende produsenter av trefiberbaserte produkter til bygg- og anleggsbransjen. Vi skal være en bransje som går foran med nytenking, innovasjon og stort fokus på miljø. Med bærekraft, kortreist og norskprodusert som retningsgivende, har vi et felles mål og et vellykket boligprosjekt. 

Bytt bylivet med landlig lykke!

​Drømmehuset i landlige omgivelser og alt man trenger i nærheten.

 

I dette prosjektet kan du få muligheten til å etablere den store boligdrømmen. I landlige omgivelser og kun få minutter til offentlig kommunikasjon og Sundet i Eidsvoll hvor du har tilgang til alt du trenger i det daglige. Vårt spennende prosjekt på Gullverket i Eidsvoll har naturen rett utenfor døren, og morgenkaffen kan nytes omgitt av skogens lyder, lukter og atmosfære. Barna løper rundt, spiller fotball, husker eller leker gjemsel mens latteren sitter løst. For oss er det idyll.